Vägen till psykisk hälsa bland hälso- och sjukvårdspersonal

M3 Global Research Webinar:
Vägen till psykisk hälsa bland hälso- och sjukvårdspersonal

M3 Global Research bjuder in till webinar om utmaningarna kring psykisk ohälsa på arbetsplatsen bland läkare och sjukvårdspersonal, den 5 april kl. 12:00 på Zoom.

Även om COVID-19 har förvärrat situationen för läkares och sjukvårdspersonals psykiska välbefinnande, så har de som arbetar inom hälso- och sjukvården länge varit mottagliga för utbrändhet, ångest och depression på grund av hög arbetsbelastning, obekväma arbetstider och psykiskt påfrestande arbete. Stigma kring psykisk ohälsa gör att många läkare och personer som arbetar inom vården inte söker hjälp för sina psykiska besvär. Även om forskning visar att suicidrisken för läkare i Europa har minskat de senaste åren, så är statistiken fortfarande oroväckande och fullbordade självmord bland läkare är än idag högre än för befolkningen i allmänhet.

M3 Global Researchs webinar om psykisk hälsa på arbetsplatsen introducerar Dr. Susan Noonan och Hannah Brown som diskuterar frågor gällande stigmatisering och utmaningar kring psykisk ohälsa, samt lösningar för att främja hälso- och sjukvårdpersonals psykiska välbefinnande.

Du kommer bland annat lära dig hur du som chef och kollega kan bidra till en arbetsmiljö som uppmuntrar empati och kamratskap. Dr. Susan Noonan kommer att dela med sig av sina 20 års erfarenheter som läkare och sitt arbete inom psykisk ohälsa, med förslag till hur man kan identifiera, förebygga och förhindra psykisk ohälsa på arbetsplatsen, samt hur man kan kultivera hälsosammare hanteringsmekanismer.

Registrera dig gratis här

Tid och plats: Tisdag 5 april, kl. 12:00, på Zoom.

 

Om du vill vara med och påverka, kan du även delta i en snabb undersökning som tar 3-5 minuter där du kan dela dina åsikter om hur man kan förebygga psykisk ohälsa på arbetsplatsen.

Länk till undersökningen 

 

Medverkande: Dr. Susan Noonan

Läkare, författare, friskvårdscoach och konsult för DBSA (The Depression and Bipolar Support Alliance). Hon driver sitt eget konsultföretag som fokuserar på virtuell coachning för psykisk hälsa och välmående som heter ´Noonan Wellness Coaching´. Dr. Noonan tog sin doktorsexamen i medicin från Tufts University School of Medicine och sin magisterexamen i folkhälsa från Harvard University School of Public Health, med inriktning mot vårdkvalitet.

Moderator: Hannah Brown

Marknadsföringschef för M3 Global Research, med över 20 års erfarenhet inom hälso- och sjukvårdssektorn. Med passion för att driva förändringar inom hälsa och omsorg, bidrar hon med sina egna kunskaper och erfarenheter av arbetssituationen inom sjukvården. Hannah är även en stolt medgrundare av ´Women at Work´ – ett digitalt nätverk som hjälper kvinnor att utvecklas professionellt.

Arrangör: M3 Global Research

Ett av världens största marknadsundersökningsföretag inom hälso- och sjukvårdssektorn, med ett nätverk som består av miljontals läkare, patienter och sjukvårdspersonal i över 70 länder. Tillsammans med våra partners, kunder, panelmedlemmar och globala arbetsteam hjälper M3 Global Research till att forma framtidens sjukvårdsutvecklingar genom att genomföra kvalitativa och kvantitativa marknadsundersökningar.

Varmt välkomna! 

Dela gärna vidare i ditt nätverk

Lämna en kommentar

Vem tar hand om Doktorn?