Kommande

SPA-vistelse på Marstrand 1-2 februari 2020 med Vem tar hand om Doktorn?

Start: februari 1, 2020 - Slut: februari 2, 2020

Tid: 11.00-11.00

Plats: Marstrands Havshotell

|

SPA-vistelse på Marstrand 1-2 februari 2020 med Vem tar hand om Doktorn?

Energipåfyllning med Vem tar hand om Doktorn? och  föreläsning av professor Ingibjörg Jonsdottir, verksamhetschef från Institutet för stressmedicin (ISM) i Göteborg Ett dygn på ljuvliga Marstrands havshotell med föreläsning om ny evidens avseende arbetsmiljö och utmattning med fokus på förebyggande och lösningar. Som vanligt bjuder vi på roliga och enkla träningspass, spaavdelning, mysig 2-rätters middag … Läs merSPA-vistelse på Marstrand 1-2 februari 2020 med Vem tar hand om Doktorn?

Kurs- och återhämtningsresa för läkare till Brela Kroatien!

Start: maj 16, 2020 - Slut: maj 23, 2020

Plats: Brela Kroatien

Kurs- och återhämtningsresa för läkare till Brela Kroatien!

Fokus på denna vecka ligger på kommunikation, mindfulness, lugn och ro. Självklart kommer det som alltid att vara en hel del träningspass, men på en lite enklare nivå. Vi har tillräckligt med schemalagda moment för att detta ska kunna räknas som utbildning och bekostas av arbetsgivare eller godkännas av skatteverket om du är egen företagare. … Läs merKurs- och återhämtningsresa för läkare till Brela Kroatien!

Kurs- och träningsresa till Mallorca med Vem tar hand om Doktorn?

Start: augusti 21, 2020 - Slut: augusti 28, 2020

Plats: Palma Mallorca

Kurs- och träningsresa till Mallorca med Vem tar hand om Doktorn?

Teman: TRÄNING OCH STARTA EGET och så klart avkoppling och kollegial samvaro   BLI EN TRÄNINGSDOKTOR Under den här resan får du massor av träning, både i teori och praktik. Du kommer hem med ömmande muskler, tror vi ;-), en go känsla i hela kroppen, sand mellan tårna och kompetens och kunskap för att kunna … Läs merKurs- och träningsresa till Mallorca med Vem tar hand om Doktorn?

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!