I Media

Bilden ovan är från när vi var med i Nyhetsmorgon i november 2017. Klippet ser du här.

Här hittar du en artikel från början av vår existens i gruppen Vem tar hand om Doktorn?

Här är en av våra medlemmar, Pernilla Fritz som ställde upp och öppenhjärtigt berättade om sin egen utmattning, när TV4 hörde av sig till oss i gruppen via en annan medlem och önskade någon som kunde ge sin egen bild av situationen. Programmet sändes på morgonen den 27 mars. Med vid detta tillfälle finns också Läkarförbundets Heidi Stensmyren, som pratar om den viktiga frågan kring listning.

Senare samma dag sändes ytterligare ett klipp med Pernilla Fritz i anslutning till kvällsnyheterna. Där berättar också Johanna Broms, verksamhetschef på Ersta om hur många fler läkare idag än tidigare som blir allt mer utmattade.

Här är Läkarförbundets ordförande Heidi Stensmyrens framtidsspaning i krönika inför året 2018. Där finns vi med 🙂

Här är vi med i Läkartidningen på vårt ettårsjubileum.

Även Dagens Medicin gjorde ett inlägg om vår ettårsdag:

Strax därpå intervjuades Maria om Nätverket Vem tar hand om Doktorn? av Veronica Lindström, reporter från Tidningen Sjukhusläkaren och i samma artikeln intervjuas också Heidi Stensmyren:

I höstnumret 2018 av Framtidens Karriär-Läkare publiceras en intervju med Jill skriven av Adrianna Pavlica som du kan läsa här:

Här är ett reportage i SYLF:s medlemstidning Moderna Läkare skrivet av Maria Valeur.

Här skriver Eva Nordin om oss i Distriktsläkare 1-2019. Vi är med på sidorna 33-36 och artikeln avslutas med en beskrivning av en “Kiruna” , enkel vardagsmotion för att bryta stillasittandet, namngiven och spridd av professor Maj-Lis Hellenius från den äldre kvinnan som beskrivs i artikeln.

Dela gärna vidare i ditt nätverk
Vem tar hand om Doktorn?