Hedersomnämnande av Sveriges Läkarförbund

Vissa dagar är mer överraskande än andra- i förrgår var helt klart en av det slaget. Vi i Vem tar hand om Doktorn? fick ta emot ett hedersomnämnande av vårt Sveriges Läkarförbund. Någon vecka innan hade vi nåtts av ett mejl om detta och innan visste vi varken att det fanns ett hedersomnämnande eller att vi blivit nominerade.

Motiveringen var följande: Med det otroliga arbetet “Vem tar hand om Doktorn?” lyfter Maria och Jill fram fantastiska initiativ och tankar. Med den tilltalande filosofin att läkaren tar hand om sig själv och sin egen hälsa är deras arbete en stor inspiration  för Läkarförbundets alla medlemmar. Heidi Stensmyren.

Vi förärades diplom, medalj och blommor och det hela gick av stapeln under AFTER- WORK efter fullmäktiges första dag av två.

Vi tackar igen för att ha blivit uppmärksammade på detta sätt OCH ALLRA MEST FÖR  förtroendet från kollegorna i nätverket. Tillsammans har vi skapat en fikarum i cyberspace där vi kan prata med kollegor om ditt och datt och supporta varann! Ensam är  inte stark som bekant och känslan av att INTE VARA ENSAM OM ETT PROBLEM ELLER EN KÄNSLA ÄR SÅ MYCKET VÄRT!

 

 

 

Varmt och kollegialt från Jill & Maria!

 

Dela gärna vidare i ditt nätverk

Lämna en kommentar

Vem tar hand om Doktorn?