Afterwork med liveband 210521!

 

Stolta kan Vem tar hand om Doktorn+ presentera både bandet Shady Frank och utbildningsföretaget Trivius inför fredagens AFTER-WORK!  Digitalt i FB-gruppen Vem tar hand om Doktorn? fredag 210521.

Shady Frank är ett band där bland annat läkaren Marcus Weinemacher är med. Marcus arbetar på Lill-Härdal på Fjällhälsan och  kallas också populärt för fjälldoktorn!

Trivius är ett utbildningsföretag som inriktat sig på ST-läkare och specialister. Så här skriver VD  Petra Flemmingsdotter Rylander till oss inför fredagen:
Nya tider, ny logga!
Gå in och gilla vår nya snygga logga i profilbilden och följ oss på facebook för att vara med i utlottningen av en valfri kurs med oss på Trivius! (Undantaget SK-kurser eller kurs i Vemdalen)
Vinnaren presenteras måndag den 24/5 på vår facebook sida!
Varmt välkommen!  
Då det är en grupp för enbart läkare så är det för just denna gång ett slutet event, men vi jobbar vidare och hoppas  på att inom kort kunna hålla fler liknande trevligheter för fler i framför allt hälso- och  sjukvården! Håll utkik efter Friskare Sjukvård– ett nystartat samarbete med en salutogen inställning!
Dela gärna vidare i ditt nätverk

Lämna en kommentar

Vem tar hand om Doktorn?