Trivius utbildningar i höst!

Startdatum: augusti 1, 2021
Slutdatum: december 31, 2021
Tid: 12:00 f m - 12:00 f m
Samarbeten

Följ med oss i höst! Ta chansen att få träffa kollegor från stora delar av landet, diskutera allmänmedicinskt arbetssätt, lär dig om barnhälsovård och lyssna på intressanta föreläsningar i helt fantastiska miljöer. I höst håller vi bland annat kurser på ett spahotell i Skåne eller varför inte följa med oss till Gotland under den bästa tiden på året, när lugnet lägger sig över ön och hela naturen ändrar färg.

 

Kurs i allmänmedicinskt arbetssätt:

Kursen blandar föreläsningar om bland annat primärvårdens historia med genomgång av allmänläkarens roll på vårdcentralen samt inom hela sjukvården. Praktiska övningar och tid för reflektion blandas med falldiskussioner kring autentiska fall i grupparbeten och seminarier. Träffa Åsa Kadowaki, lyssna på hennes föreläsning om; Att hålla som yrkesutövande individ i ett sammanhang och delta i diskussionerna. Efter kursen kommer du ha fått verktyg till ett patientcentrerat arbets- och förhållningssätt med kontinuitet och expektans med tiden som redskap. Du skall ha fått möjlighet att reflekterat över din egen roll som ST-läkare eller specialist som del i ett team, både på en vårdcentral och i vårdapparaten i stort samt ha fått ökad kunskap för att bli bättre i det allmänmedicinska arbetet.

Tidigare deltagares ord om kursen:

” Väldigt kul och givande kurs som jag kommer rekommendera vidare!”
”Jättenöjd med kursen, bästa hitintills!”
” Relevant, konkret och viktig kurs”

Kurs i barnhälsovård

Kursen syftar till att ge dig kunskap om BVC-verksamheten i allmänhet och läkarens arbetsuppgifter i synnerhet. Under kursens tre dagar blandas föreläsningar med grupparbeten, falldiskussioner och praktiska övningar. Efter kursen skall deltagaren vara väl införstådd med läkarens arbetsuppgifter på BVC men även övrig verksamhet på BVC.

Tidigare deltagares ord om kursen:

”Bra föreläsare, välavvägt innehåll, professionellt genomfört.”

”Omfattande, bra upplägg, bra genomgång från topp till tå. Bra genomgång av bröstkomplikationer och information kring amning och nutrition. Bra med små tips.”

”En väldigt bra kurs med engagerade föreläsare.”

 

Ledarskap

Utvecklar ni er verksamhet, har ni omorganiserat eller har ni en ny ledningsgrupp? Våra kurser i ledarskap anpassas efter ert behov och riktar sig mot näringslivet, vård- och omsorgssektorn.

 

Trivius har ett brett utbud av kurser för ST-läkare och specialister. Vill du ha en kurs skräddarsydd för ert ändamål-? Hör av er till oss!
Vårt aktuella kursutbud hittar du på: Kurskalender (trivius.se)

Vem tar hand om Doktorn?